James Wilby
Data urodzenia: 1958-02-20
Miejsce urodzenia: Rangun, Birma
Stan cywilny: żona Shana Louise Magraw (od 25.06.1988), 4 dzieci: Barnaby John Loxley (ur. 1988), Florence Hannah Mary (ur. 1992), Nathaniel Jerome (ur. 1996) i Jesse Jack

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Profesor Hugh Merrill
0.0 2007 Adrian Bishop
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Henry (gościnnie)
6.8 2007 Hugh Mallory (gościnnie)
7.9
Starożytny Rzym: wzlot i upadek imperium
Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire
2006 Ofoniusz Tygellinus
10.0
Przeżyć katastrofę
Surviving Disaster
2006 David Sheahan (gościnnie)
5.3 2005 Alan Mills (2005) (gościnnie)
10.0 2004 James Dorr
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Major Cornwell (gościnnie)
8.6 2000 (2002) (głos)
0.0 1997 Gerard Etienne
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Edward Milton (gościnnie)
7.5 1994 Lord Staunton
5.0 1994 Ade Lynn
7.8 1992 Charles Wilcox
0.0 1989 Sydney Carton
6.0 1989 Kit
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (gościnnie)
7.7
Maurycy
Maurice
1987 Maurice Hall
7.6
Pokój z widokiem
Room with a View, A
1985 Gość na przyjęciu(niewymieniony w czołówce)
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 Młody James Barclay (gościnnie)
7.6 1984 Higgins (1984) (gościnnie)
8.3
Uprzywilejowany
Privileged
1982 Jamie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Wilby filmy James Wilby najlepsze filmy James Wilby zdjęcia James Wilby galeria James Wilby biografia James Wilby nominacje James Wilby nagrody i wyróżnienia James Wilby filmografia James Wilby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.