James Weber-Brown
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Rytmel
6.9
Oddział duchów
Ghost Squad, The
2005 Komisarz Robert Townsend
5.5 2003 Paul Dunne (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Martin John Mather (gościnnie)
7.5
Młyn nad Flossą
Mill on the Floss, The
1997 Stephen Guest
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Nick Turner (gościnnie)
0.0 1996 Toby
6.0 1993 Tom (gościnnie)
0.0 1989 Danny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Weber-Brown filmy James Weber-Brown najlepsze filmy James Weber-Brown zdjęcia James Weber-Brown galeria James Weber-Brown biografia James Weber-Brown nominacje James Weber-Brown nagrody i wyróżnienia James Weber-Brown filmografia James Weber-Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.