James Van Patten
Data urodzenia: 1956-10-07
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Shana Hiatt

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mark
5.7
Piła 3D
Saw 3D
2010 Dr Heffner
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Gordon De Ville (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 (gościnnie) (on sam)
5.5 1983 Nick
8.3 1983 Tony Maskeli (gościnnie)
5.5 1980 Bo Chisholm
5.5 1979 Bo Chisholm
6.8 1977 Daniels (gościnnie)
7.4 1959 Corky Sibley (gościnnie)
7.4 1955 Tim (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Van Patten filmy James Van Patten najlepsze filmy James Van Patten zdjęcia James Van Patten galeria James Van Patten biografia James Van Patten nominacje James Van Patten nagrody i wyróżnienia James Van Patten filmografia James Van Patten aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.