James Urbaniak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Koleś (gościnnie)
8.0 2011 Larry (gościnnie)
0.0 2010 Koleś (gościnnie)
7.9
Uprowadzeni
Kidnapped
2006 Koleś (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Czarnoksiężnik (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Koleś (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Koleś (gościnnie)
7.5 2005 Koleś (gościnnie)
8.5 2003 Koleś (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Koleś (gościnnie)
7.3 2002 Max Paulson (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Koleś (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Koleś (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Koleś (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Koleś (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Urbaniak filmy James Urbaniak najlepsze filmy James Urbaniak zdjęcia James Urbaniak galeria James Urbaniak biografia James Urbaniak nominacje James Urbaniak nagrody i wyróżnienia James Urbaniak filmografia James Urbaniak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.