James Sikking
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2009 William Cauldicott
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 (gościnnie)
6.4
Bunt
Mutiny
1999 Tynan
7.4 1999 Przewodniczący (głos) (gościnnie)
7.4 1997 Kapitan Stan Jonas
8.0
Szept Serca
Mimi wo Sumaseba
1995 Seiya Tsukishima (ang. głos)
7.1
Niewygodny świadek
Narrow Margin
1990 Nelson
7.7 1989 Elliot Richardson
7.5
W 80 dni dookoła świata
Around the World in 80 Days
1989 Jenks
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Dr David Howser
5.7 1986 Gość na przyjęciu (gościnnie) (niewy
7.3 1984 Cornelius (gościnnie)
7.2
Trybunał
Star Chamber, The
1983 doktor Harold Lewin
7.2
Odległy ląd
Outland
1981 Montone
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Porucznik Howard Hunter
7.6
Konkurs
Competition, The
1980 Brudenell
6.7
Zwyczajni ludzie
Ordinary People
1980 Ray Hanley
6.3
Elektryczny jeździec
Electric Horseman, The
1979 Dietrich
10.0 1979 (gościnnie)
3.7 1978 Cliff McConnell (gościnnie)
8.0 1977 Kapitan Manzone (gościnnie)
7.7 1977 Pani French (gościnnie)
10.0 1975 Mike Hewitt (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Ted McDermott (gościnnie)
6.8 1974 John Hicklin (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Pan Franklin (gościnnie)
5.5 1972 Mark Dallas (gościnnie)
7.9 1972 Finance Officer (gościnnie)
8.5 1972 Dick (gościnnie)
6.4
Ucieczka z Planety Małp
Escape from the Planet of the Apes
1971 Oficer w pomieszczeniu kontrolnym(niewymieniony w czołówce)
10.0 1971 Harold Hopkins (gościnnie)
8.7 1971 (1972, 1974) (gościnnie)
10.0 1970 Joe Daley (gościnnie)
10.0 1970 Administrator (gościnnie)
8.0
Tatuś wyrusza na polowanie
Daddy's Gone A-Hunting
1969 Joe Menchell
8.0 1969 Pierwszy reporter (gościnnie)
8.2 1968 Porucznik policji (gościnnie)
6.4 1968 George Cameron (gościnnie)
6.9 1968 Tex (1968) (gościnnie)
8.2 1968 (gościnnie)
7.7 1968 Policjant za biurkiem (niewymieniony w czołówce)
7.2 1967 Mark Langdon / Sketchley (gościnnie)
6.6 1966 Corrigan (gościnnie)
9.0 1965 Valentine (gościnnie)
7.0 1965 Nugent (gościnnie)
8.5 1965 Szeregowy Berger (gościnnie)
8.4 1965 Specjalista od włosów i włókien (gościnnie)
10.0 1964 Rand (gościnnie)
7.0 1964 Pułkownik Richardson (gościnnie)
6.0 1963 Fred (gościnnie)
7.9 1963 Bert (gościnnie)
8.5 1962 Lyles (gościnnie)
6.2 1962 Sanders (1965) (gościnnie)
7.8 1959 Luke Harger(gościnnie)
7.4 1959 Jack Rimbau (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Sikking filmy James Sikking najlepsze filmy James Sikking zdjęcia James Sikking galeria James Sikking biografia James Sikking nominacje James Sikking nagrody i wyróżnienia James Sikking filmografia James Sikking aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.