James Saito
Data urodzenia: 1955-03-06
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Koreańczyk (gościnnie)
7.8 2008 Koreańczyk (gościnnie)
6.8
Wielcy wodzowie
Heroes and Villains
2007 Koreańczyk (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Koreańczyk (gościnnie)
7.3 2001 Koreańczyk (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Koreańczyk (gościnnie)
7.2
Afera Thomasa Crowna
Thomas Crown Affair, The
1999 Koreańczyk (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Koreańczyk (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 3
Die Hard: With a Vengeance
1995 Koreańczyk (gościnnie)
6.7
W potrzasku
Hunted, The
1995 Koreańczyk (gościnnie)
7.6 1995 Koreańczyk (gościnnie)
10.0 1989 Koreańczyk (gościnnie)
7.3 1987 Koreańczyk (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Koreańczyk (gościnnie)
8.1 1985 Koreańczyk (gościnnie)
7.5 1985 Koreańczyk (gościnnie)
7.0 1984 Koreańczyk (gościnnie)
7.0 1984 Koreańczyk (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Koreańczyk (gościnnie)
8.3 1983 Koreańczyk (gościnnie)
6.2 1982 Koreańczyk (gościnnie)
8.2 1981 Koreańczyk (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Koreańczyk (gościnnie)
7.6 1980 Koreańczyk (gościnnie)
8.2 1980 Koreańczyk (gościnnie)
7.0 1979 Koreańczyk (gościnnie)
6.8 1977 Koreańczyk (gościnnie)
7.0 1977 Koreańczyk (gościnnie)
10.0 1976 Koreańczyk (gościnnie)
2.3 1972 Koreańczyk (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Saito filmy James Saito najlepsze filmy James Saito zdjęcia James Saito galeria James Saito biografia James Saito nominacje James Saito nagrody i wyróżnienia James Saito filmografia James Saito aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.