James Ray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Agent FBI
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Bud (1987) (gościnnie)
7.2
Wichry Wojny
Winds of War, The
1983 Reese Claremont
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Richard Laidlow (gościnnie)
8.0 1981 Maddox (1981) (gościnnie)
6.8 1981 Sędzia Frank Leeds (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Eckland (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Pan Perry
7.0
Zwolnienie warunkowe
Straight Time
1978 Menedżer sklepu z biżuterią
7.7 1977 (gościnnie)
7.4 1975 Gerald Woodley (gościnnie)
6.1 1975 John Key (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Dr Cleveland (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Ray filmy James Ray najlepsze filmy James Ray zdjęcia James Ray galeria James Ray biografia James Ray nominacje James Ray nagrody i wyróżnienia James Ray filmografia James Ray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.