James Patterson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 on sam (gościnnie) (on sam)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
W upalną noc
In the Heat of the Night
1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6 1966 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1965 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1964 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6 1960 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Patterson filmy James Patterson najlepsze filmy James Patterson zdjęcia James Patterson galeria James Patterson biografia James Patterson nominacje James Patterson nagrody i wyróżnienia James Patterson filmografia James Patterson aktor James Patterson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.