James Parks
Data urodzenia: 1968-11-16
Miejsce urodzenia: Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mack Rattray (gościnnie)
6.1 2011 Mack Rattray (gościnnie)
0.0 2011 Mack Rattray (gościnnie)
0.0 2010 Mack Rattray (gościnnie)
6.7
Maczeta
Machete
2010 Mack Rattray (gościnnie)
3.0 2010 Mack Rattray (gościnnie)
5.4
Opona
Rubber
2010 Mack Rattray (gościnnie)
3.5 2009 Mack Rattray (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Mack Rattray (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Szeryf Dawes (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Mack Rattray (gościnnie)
8.0 2004 Clell Watson (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mack Rattray (gościnnie)
7.3 2001 Mack Rattray (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Mack Rattray (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jonathan Wax (2006) (gościnnie)
6.9
Krucjata
Crusade
1999 Mack Rattray (gościnnie)
7.4 1997 Mack Rattray (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Mack Rattray (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Mack Rattray (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Mack Rattray (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Mack Rattray (gościnnie)
7.6 1995 Mack Rattray (gościnnie)
7.0 1995 Mack Rattray (gościnnie)
3.0
Rodzina McKenna
McKenna
1994 Mack Rattray (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agent Terry Sullivan (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Mack Rattray (gościnnie)
7.6 1981 Mack Rattray (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Parks filmy James Parks najlepsze filmy James Parks zdjęcia James Parks galeria James Parks biografia James Parks nominacje James Parks nagrody i wyróżnienia James Parks filmografia James Parks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.