James O'Hara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2002 Mężczyzna w Barras (gościnnie)
10.0 1970 Benson (gościnnie)
6.1 1966 Policjant (gościnnie)
7.8 1964 Brytyjski oficer (gościnnie)
7.0 1964 Urzędnik hotelowy (gościnnie)
6.6 1960 Bill Caldwell (gościnnie)
7.5 1957 (gościnnie)
7.4 1955 Sutton (gościnnie)
6.5 1952 (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James O'Hara filmy James O'Hara najlepsze filmy James O'Hara zdjęcia James O'Hara galeria James O'Hara biografia James O'Hara nominacje James O'Hara nagrody i wyróżnienia James O'Hara filmografia James O'Hara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.