James Napier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Paulie
4.7 2005 Conner McKnight/Czerwony Dino Thunder Ranger (gościnnie)
4.4
Power Rangers Dino Grzmot
Power Rangers DinoThunder
2004 Conner McKnight / Red Dino Thunder Ranger
4.8 2003 Eric McKnight (gościnnie)
0.0 2001 Jared Preston (2001/02)
8.0 2001 Luke Bertram (gościnnie)
8.4 1999 Jay (Serie 4-5)
6.9
Mad Max pod Kopułą Gromu
Mad Max Beyond Thunderdome
1985 Paulie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Napier filmy James Napier najlepsze filmy James Napier zdjęcia James Napier galeria James Napier biografia James Napier nominacje James Napier nagrody i wyróżnienia James Napier filmografia James Napier aktor James Napier scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.