James Moses Black
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Cna (gościnnie)
8.3 2011 Cna (gościnnie)
0.0 2010 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
10.0 2009 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
6.0 2008 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
6.0 2008 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
8.1 2007 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
8.3 2006 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Afrykański sprzedawca rumu (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)
7.0 1995 Sierżant Jesse Whitaker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Moses Black filmy James Moses Black najlepsze filmy James Moses Black zdjęcia James Moses Black galeria James Moses Black biografia James Moses Black nominacje James Moses Black nagrody i wyróżnienia James Moses Black filmografia James Moses Black aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.