James Midgley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2004 Bruce Corrigan
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Shane Ince
0.0 2000 John / Bob
8.7 1997 Brian (gościnnie)
6.0 1997 Ian Groom (gościnnie)
6.8 1992 Les Gulliver (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Liam York (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Midgley filmy James Midgley najlepsze filmy James Midgley zdjęcia James Midgley galeria James Midgley biografia James Midgley nominacje James Midgley nagrody i wyróżnienia James Midgley filmografia James Midgley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.