James McDaniel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
0.0 2012 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
0.0 2011 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
8.1 2004 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.9 2003 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.8 2002 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.2
Wyspa Fantazji
Fantasy Island
1998 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.1
Ostatni skok
Truth or Consequences, N.M.
1997 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.5 1993 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.6 1993 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.5 1991 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.8 1990 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
6.0 1990 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
5.7 1986 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
6.5
Przygody Hucka Finna
Adventures of Huckleberry Finn
1985 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)
7.3 1984 Detektyw Lou Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James McDaniel filmy James McDaniel najlepsze filmy James McDaniel zdjęcia James McDaniel galeria James McDaniel biografia James McDaniel nominacje James McDaniel nagrody i wyróżnienia James McDaniel filmografia James McDaniel aktor James McDaniel reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.