James Martin Kelly
Data urodzenia: 1954-09-06
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Mary-Ellen (od 08.10.1978), 4 dzieci: synowie Jim Jr. i Colin, córki Amanda i Vanessa

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2012 Sal
7.1
3D Faceci w czerni 3
Men in Black III
2012 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
6.7 2012 Rob Farrior
0.0 2011 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
6.4 2011 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
10.0 2010 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
5.4
Wszystko o Stevenie
All About Steve
2009 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
8.0 2007 Konduktor (gościnnie)
8.3 2006 Malcolm White (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.3 2004 Cliff Angell (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.5 2002 Marshal (gościnnie)
7.6 2002 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
8.8 2001 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.3
Gniazdo os
Animal Factory
2000 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.6 2000 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.0 1998 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.0 1995 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku
7.6 1993 Policjant w Nowym Jorku w 1969 roku

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Martin Kelly filmy James Martin Kelly najlepsze filmy James Martin Kelly zdjęcia James Martin Kelly galeria James Martin Kelly biografia James Martin Kelly nominacje James Martin Kelly nagrody i wyróżnienia James Martin Kelly filmografia James Martin Kelly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.