James Karen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Spencer
0.0 2010 Kierownik sprzedaży
6.2 2009 Seyton Ethelquake
10.0 2002 Michael Bancroft
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 George Ball, podsekretarz stanu
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Irwin Garner (gościnnie)
6.1
Cień wątpliwości
Shadow of Doubt
1998 Norman Calloway
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sędzia w Tobacco Case (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Patrick Kirkland (gościnnie)
7.0 1995 Senator Barrington (gościnnie)
7.6 1994 Kefka
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 James Karen (gościnnie)
2.5 1993 Profesor (gościnnie)
8.7 1992 Gil Murphy (gościnnie)
7.5 1992 Sheldon Davidoff (gościnnie)
6.7 1992 Sędzia (gościnnie)
6.8 1991 Jimmy Malloy (gościnnie)
7.5 1991 Sędzia (gościnnie)
7.2
Ostatnia rozgrywka
Closer, The
1990 Ned Randall
7.3 1990 Minister (gościnnie)
8.6 1989 Jack Wingate (gościnnie)
7.7 1989 Nagan (gościnnie)
7.2 1989 James Armstrong (gościnnie)
7.2 1988 Gil Murphy (gościnnie)
8.5 1987 Christopher Fairmount Sr
10.0 1987 Oskarżyciel sądowy (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Burmistrz (gościnnie)
9.5 1986 LaChatte (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Kearney (1993) (gościnnie)
6.3 1986 Ed Billings (1991) (gościnnie)
5.7 1986 Dr Wilson (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Raymond(1988) (gościnnie)
7.5 1985 Alan
7.5 1985 Robert Sanborn / Papillon (gościnnie)
6.4 1984 Dr Richard Kimberley (gościnnie)
7.0 1984 Austin Miller (gościnnie)
7.3 1984 Jerry (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Pan Simenton (gościnnie)
8.0 1983 Admirał Lovell (gościnnie)
6.4 1983 Dr Rosencrantz (gościnnie)
7.1
Duch
Poltergeist
1982 Pan Teague
10.0 1982 Major Wymore (1983)
8.2 1982 Harold (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Dr Bennett Ludlow (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Everell Dawson (dyrektor banku) (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Gliniarz Andrew Clifton (gościnnie)
10.0
Wszystko dla kariery
Blind Ambition
1979 Earl Silbert
7.0 1979 Max Craig (gościnnie)
6.2 1979 Krewitt (gościnnie)
7.7 1977 Eliot Randolph
6.8 1977 Tyler Armitage (gościnnie)
7.2 1976 George Morehouse (gościnnie)
7.8 1976 Ed Demarest (gościnnie)
7.1 1976 Dr Chet Rawlings (gościnnie)
10.0 1975 Kierownik hotelu (gościnnie)
7.4 1975 Herbert Purcell (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Carter (gościnnie)
6.8 1974 John LaPointe (gościnnie)
7.9 1972 Dr Chesler (gościnnie)
2.3 1972 Martin Walters (gościnnie)
4.4
Herkules w Nowym Jorku
Hercules in New York
1969 Profesor
8.5 1961 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Karen filmy James Karen najlepsze filmy James Karen zdjęcia James Karen galeria James Karen biografia James Karen nominacje James Karen nagrody i wyróżnienia James Karen filmografia James Karen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.