James Huang
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2010 Chet (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Chet (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Chet (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Chet (gościnnie)
7.9 2003 Chet (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Chet (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Huang filmy James Huang najlepsze filmy James Huang zdjęcia James Huang galeria James Huang biografia James Huang nominacje James Huang nagrody i wyróżnienia James Huang filmografia James Huang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.