James Hong
Data urodzenia: 1929-02-22
Miejsce urodzenia: Minneapolis, Minnesota, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Pearl Huang (09.05.1967 - 04.1973, rozwód); 2. Susan Hong (od 20.10.1977)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Hoshi (gościnnie)
6.3 2011 Hoshi (gościnnie)
7.4 2010 Hoshi (gościnnie)
7.8 2007 Ben Lo Pan (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Chen (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Joseph Han (gościnnie)
7.7
Kronika nie z tej ziemi
Chronicle, The
2001 Hoshi (gościnnie)
7.6 2001 Hoshi (gościnnie)
6.6
Zasady walki
Art of War, The
2000 Hoshi (gościnnie)
7.3
Przygody Jackie Chana
Jackie Chan Adventures
2000 Hoshi (gościnnie)
6.8 2000 Hoshi (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Hoshi (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Hoshi (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Hoshi (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Hoshi (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Hoshi (gościnnie)
7.1 1997 Hoshi (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Hoshi (gościnnie)
5.8 1996 Hoshi (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Hoshi (gościnnie)
6.9 1996 Hoshi (gościnnie)
6.1
Operacja Słoń
Operation Dumbo Drop
1995 Hoshi (gościnnie)
7.9 1995 Hoshi (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Hoshi (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Hoshi (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Hoshi (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Hoshi (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Hoshi (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Mężczyzna z trudnym obliczem (gościnnie)
5.8 1992 Hoshi (gościnnie)
6.1 1992 Hoshi (gościnnie)
6.8
Za dużo słońca
Too Much Sun
1991 Hoshi (gościnnie)
0.0 1991 Hoshi (gościnnie)
7.5 1991 Hoshi (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Hoshi (gościnnie)
6.4
Dwóch Jake'ów
Two Jakes, The
1990 Hoshi (gościnnie)
7.4 1990 Hoshi (gościnnie)
7.1
Tango i Cash
Tango & Cash
1989 Hoshi (gościnnie)
8.6 1989 Hoshi (gościnnie)
10.0 1989 Hoshi (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Hoshi (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Hoshi (gościnnie)
5.8 1988 Hoshi (gościnnie)
6.7
Czarna wdowa
Black Widow
1987 Hoshi (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Hoshi (gościnnie)
6.9
Wielka draka w chińskiej dzielnicy
Big Trouble in Little China
1986 Hoshi (gościnnie)
6.4 1985 Hoshi (gościnnie)
7.5 1985 Hoshi (gościnnie)
6.1
Zaginiony w akcji
Missing in Action
1984 Hoshi (gościnnie)
7.0 1984 Hoshi (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Hoshi (gościnnie)
7.3 1984 Hoshi (gościnnie)
6.8 1983 Hoshi (gościnnie)
10.0 1983 Hoshi (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Hoshi (gościnnie)
7.6
Łowca androidów
Blade Runner
1982 Hoshi (gościnnie)
7.8 1982 Hoshi (gościnnie)
10.0 1982 Hoshi (gościnnie)
7.1 1982 Hoshi (gościnnie)
6.2 1982 Hoshi (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Hoshi (gościnnie)
8.2 1981 Hoshi (gościnnie)
6.8 1981 Hoshi (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Hoshi (gościnnie)
8.2 1980 Hoshi (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Hoshi (gościnnie)
10.0 1979 Hoshi (gościnnie)
8.5 1979 Hoshi (gościnnie)
7.4 1978 Hoshi (gościnnie)
7.0 1978 Hoshi (gościnnie)
5.7 1978 Hoshi (gościnnie)
7.5
Największy kochanek świata
World's Greatest Lover, The
1977 Hoshi (gościnnie)
6.8 1977 Hoshi (gościnnie)
7.0 1977 Hoshi (gościnnie)
10.0 1976 Hoshi (gościnnie)
10.0 1976 Hoshi (gościnnie)
6.1 1975 Hoshi (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Hoshi (gościnnie)
7.5 1975 Hoshi (gościnnie)
8.0 1974 Hoshi (gościnnie)
6.8 1974 Hoshi (gościnnie)
7.0 1973 Hoshi (gościnnie)
5.3
Terapia Careya
Carey Treatment, The
1972 Hoshi (gościnnie)
6.8 1972 Hoshi (gościnnie)
7.8 1972 Hoshi (gościnnie)
8.5 1972 Hoshi (gościnnie)
4.7 1971 Hoshi (gościnnie)
7.0 1968 Hoshi (gościnnie)
6.4 1968 Hoshi (gościnnie)
10.0 1967 Hoshi (gościnnie)
7.9
Ziarnka piasku
Sand Pebbles, The
1966 Hoshi (gościnnie)
6.0 1966 Hoshi (gościnnie)
6.6 1966 Hoshi (gościnnie)
8.5 1966 Hoshi (gościnnie)
7.5
Szatański wirus
Satan Bug, The
1965 Hoshi (gościnnie)
8.2 1965 Hoshi (gościnnie)
8.6 1965 Hoshi (gościnnie)
0.0 1964 Hoshi (gościnnie)
7.0 1964 Hoshi (gościnnie)
7.9 1963 Hoshi (gościnnie)
10.0 1961 Hoshi (gościnnie)
7.0 1961 Hoshi (gościnnie)
10.0 1960 Hoshi (gościnnie)
10.0 1959 Hoshi (gościnnie)
5.6 1959 Hoshi (gościnnie)
7.4 1959 Hoshi (gościnnie)
10.0 1959 Hoshi (gościnnie)
10.0 1958 Hoshi (gościnnie)
9.0 1958 Hoshi (gościnnie)
9.0 1958 Hoshi (gościnnie)
0.0 1957 Hoshi (gościnnie)
10.0 1957 Hoshi (gościnnie)
10.0 1957 Hoshi (gościnnie)
10.0 1957 Hoshi (gościnnie)
6.0 1955 Hoshi (gościnnie)
8.6
Przygody Rin Tin Tina
Adventures of Rin Tin Tin, The
1954 Hoshi (gościnnie)
7.7 1953 Hoshi (gościnnie)
10.0 1951 Hoshi (gościnnie)
9.5 1951 Hoshi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Hong filmy James Hong najlepsze filmy James Hong zdjęcia James Hong galeria James Hong biografia James Hong nominacje James Hong nagrody i wyróżnienia James Hong filmografia James Hong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.