James Hazeldine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2001 Ivan Braithwaite
0.0 1999 Austin Danforth
9.0 1997 Pan Morris (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Leo Bantock (gościnnie)
6.8 1992
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Richard Brunton (gościnnie)
6.0 1986 (gościnnie)
10.0 1985 Trevor
0.0 1985 David Gore
10.0 1985 Trevor
0.0 1983 Kidder
0.0 1979 Tom Crane
0.0 1978 John Willocks
0.0 1977 Christie Wilcox
7.6 1970 Alf (gościnnie)
7.0 1965 Jimmy Porter
10.0 1964 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Hazeldine filmy James Hazeldine najlepsze filmy James Hazeldine zdjęcia James Hazeldine galeria James Hazeldine biografia James Hazeldine nominacje James Hazeldine nagrody i wyróżnienia James Hazeldine filmografia James Hazeldine aktor James Hazeldine reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.