James Hampton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pan Malatesta (gościnnie)
7.0 1997 Pan Malatesta (gościnnie)
9.0 1995 Pan Malatesta (gościnnie)
6.7 1992 Pan Malatesta (gościnnie)
8.6 1990 Pan Malatesta (gościnnie)
7.7
Więcej czadu
Pump Up the Volume
1990 Pan Malatesta (gościnnie)
6.0 1988 Pan Malatesta (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Pan Malatesta (gościnnie)
7.4
Wilczek
Teen Wolf
1986 Pan Malatesta (gościnnie)
7.0 1986 Pan Malatesta (gościnnie)
8.5 1986 Pan Malatesta (gościnnie)
6.2 1985 Pan Malatesta (gościnnie)
7.8 1984 Pan Malatesta (gościnnie)
7.0 1984 Pan Malatesta (gościnnie)
7.5 1984 Pan Malatesta (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pan Malatesta (gościnnie)
7.3 1984 Pan Malatesta (gościnnie)
8.7 1983 Pan Malatesta (gościnnie)
8.5 1982 Pan Malatesta (gościnnie)
7.0 1982 Pan Malatesta (gościnnie)
8.6 1982 Pan Malatesta (gościnnie)
6.0
Człowiek-kondor
Condorman
1981 Pan Malatesta (gościnnie)
7.8 1980 Pan Malatesta (gościnnie)
8.5 1979 Pan Malatesta (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 Pan Malatesta (gościnnie)
7.0
Droga do kariery
W.W. and the Dixie Dancekings
1975 Pan Malatesta (gościnnie)
6.8 1974 Pan Malatesta (gościnnie)
5.5 1973 Pan Malatesta (gościnnie)
10.0 1969 Pan Malatesta (gościnnie)
6.7 1969 Pan Malatesta (gościnnie)
6.3 1967 Pan Malatesta (gościnnie)
7.2 1967 Pan Malatesta (gościnnie)
10.0 1965 Pan Malatesta (gościnnie)
8.4 1965 Pan Malatesta (gościnnie)
7.0 1964 Branch Eversole (gościnnie)
0.0 1962 Pan Malatesta (gościnnie)
10.0 1960 Pan Malatesta (gościnnie)
7.8 1959 Pan Malatesta (gościnnie)
7.4 1955 Pan Malatesta (gościnnie)
8.7 1954 Pan Malatesta (gościnnie)
6.5 1952 Pan Malatesta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Hampton filmy James Hampton najlepsze filmy James Hampton zdjęcia James Hampton galeria James Hampton biografia James Hampton nominacje James Hampton nagrody i wyróżnienia James Hampton filmografia James Hampton aktor James Hampton reżyser James Hampton scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.