James Greene
Data urodzenia: 1926-12-01
Miejsce urodzenia: Lawrence, Massachusetts, USA
Stan cywilny: żona Betty Miller (od 05.12.1955)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2011 Przewoźnik (gościnnie)
5.7 2011 Przewoźnik (gościnnie)
7.5 2008 Przewoźnik (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Przewoźnik (gościnnie)
6.4 2003 Przewoźnik (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Przewoźnik (gościnnie)
7.9 2003 Przewoźnik (gościnnie)
7.7
Droga do zatracenia
Road to Perdition
2002 Przewoźnik (gościnnie)
7.6
Z piekła rodem
From Hell
2001 Przewoźnik (gościnnie)
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 Mężczyzna na rowerze
8.7
Miłość w zimnym klimacie
Love in a Cold Climate
2001 Przewoźnik (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Przewoźnik (gościnnie)
9.0
Torcik podano
Let Them Eat Cake
1999 Przewoźnik (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Przewoźnik (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Przewoźnik (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Przewoźnik (gościnnie)
7.8 1998 Przewoźnik (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Przewoźnik (gościnnie)
6.9 1998 Przewoźnik (gościnnie)
7.5 1997 Przewoźnik (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Przewoźnik (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Przewoźnik (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Przewoźnik (gościnnie)
0.0 1995 Przewoźnik (gościnnie)
7.4
Tom i Viv
Tom & Viv
1994 Przewoźnik (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Przewoźnik (gościnnie)
6.8
Uciec, ale dokąd?
Nowhere to Run
1993 Przewoźnik (gościnnie)
0.0 1993 Przewoźnik (gościnnie)
6.7 1993 Przewoźnik (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Przewoźnik (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Przewoźnik (gościnnie)
6.8 1993 Przewoźnik (gościnnie)
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Przewoźnik (gościnnie)
8.3 1992 Przewoźnik (gościnnie)
8.7 1991 Przewoźnik (gościnnie)
8.0 1991 Przewoźnik (gościnnie)
10.0 1990 Przewoźnik (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Przewoźnik (gościnnie)
7.6 1989 Przewoźnik (gościnnie)
8.4 1989 Przewoźnik (gościnnie)
7.7 1989 Przewoźnik (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Przewoźnik (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Przewoźnik (gościnnie)
7.9
Imperium Słońca
Empire of the Sun
1987 Przewoźnik (gościnnie)
8.6 1987 Przewoźnik (gościnnie)
5.7 1987 Przewoźnik (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Przewoźnik (gościnnie)
8.5 1986 Przewoźnik (gościnnie)
7.9 1986 Przewoźnik (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Przewoźnik (gościnnie)
0.0 1985 Przewoźnik (gościnnie)
0.0 1985 Przewoźnik (gościnnie)
7.6 1984 Przewoźnik (gościnnie)
8.6 1982 Przewoźnik (gościnnie)
7.8 1981 Przewoźnik (gościnnie)
1.0 1980 Przewoźnik (gościnnie)
10.0
Wszystko dla kariery
Blind Ambition
1979 Przewoźnik (gościnnie)
7.2 1979 Przewoźnik (gościnnie)
0.0 1977 Przewoźnik (gościnnie)
0.0 1977 Przewoźnik (gościnnie)
7.5
Przełomy Missouri
Missouri Breaks, The
1976 Przewoźnik (gościnnie)
6.0
Doc
1971 Przewoźnik (gościnnie)
4.7 1971 Przewoźnik (gościnnie)
10.0 1970 Przewoźnik (gościnnie)
7.7 1968 Przewoźnik (gościnnie)
7.2 1967 Przewoźnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Greene filmy James Greene najlepsze filmy James Greene zdjęcia James Greene galeria James Greene biografia James Greene nominacje James Greene nagrody i wyróżnienia James Greene filmografia James Greene aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.