James Gammon
Data urodzenia: 1940-04-20
Miejsce urodzenia: 2010-07-16
Stan cywilny: Newman, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2009 Pan Scofield (gościnnie)
5.4
Córka
New Daughter, The
2009 Pan Scofield (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pan Scofield (gościnnie)
7.5 2002 Oates (gościnnie)
6.6
Cela
Cell, The
2000 Pan Scofield (gościnnie)
7.2
Ostatni bohater
One Man's Hero
1999 Pan Scofield (gościnnie)
7.0
Naciągacze
Traveller
1997 Pan Scofield (gościnnie)
6.5
Dziki Bill
Wild Bill
1995 Pan Scofield (gościnnie)
6.8 1995 Pan Scofield (gościnnie)
7.8
Urodzeni mordercy
Natural Born Killers
1994 Pan Scofield (gościnnie)
6.6
Pierwsza liga II
Major League II
1994 Pan Scofield (gościnnie)
7.3 1994 Pan Scofield (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Pan Scofield (gościnnie)
7.4
Kocham cię na zabój
I Love You to Death
1990 Pan Scofield (gościnnie)
7.5
Odwet
Revenge
1990 Pan Scofield (gościnnie)
7.0 1990 Pan Scofield (gościnnie)
7.2
Pierwsza liga
Major League
1989 Pan Scofield (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Pan Scofield (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Pan Scofield (gościnnie)
9.0 1988 Pan Scofield (gościnnie)
5.7 1986 Pan Scofield (gościnnie)
7.3 1985 Pan Scofield (gościnnie)
6.4 1985 Pan Scofield (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pan Scofield (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Pan Scofield (gościnnie)
10.0 1973 Pan Scofield (gościnnie)
7.0 1973 Pan Scofield (gościnnie)
6.8 1972 Pan Scofield (gościnnie)
2.3 1972 Pan Scofield (gościnnie)
8.7 1971 Pan Scofield (gościnnie)
6.9 1968 Pan Scofield (gościnnie)
7.9
Nieugięty Luke
Cool Hand Luke
1967 Pan Scofield (gościnnie)
6.0 1967 Pan Scofield (gościnnie)
10.0 1966 Pan Scofield (gościnnie)
8.2 1965 Pan Scofield (gościnnie)
8.4 1965 Pan Scofield (gościnnie)
6.2 1962 Pan Scofield (gościnnie)
7.4 1959 Pan Scofield (gościnnie)
7.4 1955 Pan Scofield (gościnnie)
0.0

0 Pan Scofield (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Gammon filmy James Gammon najlepsze filmy James Gammon zdjęcia James Gammon galeria James Gammon biografia James Gammon nominacje James Gammon nagrody i wyróżnienia James Gammon filmografia James Gammon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.