James Denton
Data urodzenia: 1963-01-20
Miejsce urodzenia: Nashville, Tennessee, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Jenna Lyn Ward (1997 - 2000, rozwód); 2. Erin O Brien (od 16.12.2002), 2 dzieci: syn Sheppard (ur. 2003) i córka Malin (ur. 22.03.2005)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mike Delfino
0.0 2010 Mike Delfino
6.8
Mistrzowie science-fiction
Masters of Science Fiction
2007 Mike Delfino
6.3 2007 Mike Delfino
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mike Delfino
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Mike Delfino
8.0 2001 Mike Delfino
7.7 2001 Mike Delfino
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Mike Delfino
7.3
Oni, ona i pizzeria
Two Guys, a Girl and a Pizza Place
1998 Mike Delfino
7.4
Bez twarzy
Face/Off
1997 Mike Delfino
7.0
Ta podstępna miłość
That Old Feeling
1997 Mike Delfino
7.5 1997 Mike Delfino
9.0 1996 Mike Delfino
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Mike Delfino
7.7 1995 Mike Delfino
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Mike Delfino
7.0 1995 Mike Delfino

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Denton filmy James Denton najlepsze filmy James Denton zdjęcia James Denton galeria James Denton biografia James Denton nominacje James Denton nagrody i wyróżnienia James Denton filmografia James Denton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.