James Coombes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2006 Dr Clive Aikens
5.3 2005 Robin Hood (2005) (gościnnie)
8.0
Inspektor Eddie
Keen Eddie
2003 Sir Edward Mills Sr. (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Hiszpański policjant / Trevor (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Greg Philips (gościnnie)
8.9
Pamiętniki Sherlocka Holmesa
Memoirs of Sherlock Holmes, The
1994 Gennaro Lucca (gościnnie)
6.8 1992 Evans (gościnnie)
7.7
Kusza
Crossbow
1987 Anton (gościnnie)
0.0 1985 Pierre Challon (1990)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Grendel (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Krarg (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Coombes filmy James Coombes najlepsze filmy James Coombes zdjęcia James Coombes galeria James Coombes biografia James Coombes nominacje James Coombes nagrody i wyróżnienia James Coombes filmografia James Coombes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.