James Carpinello
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2013 Detektyw Anthony Burton (gościnnie)
6.7 2013 Johnny Stompanato
6.7 2013 Johnny Stompanato
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Detektyw Anthony Burton (gościnnie)
7.9 2008 Detektyw Anthony Burton (gościnnie)
6.5 2006 Detektyw Anthony Burton (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Detektyw Anthony Burton (gościnnie)
7.7 1998 Detektyw Anthony Burton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Carpinello filmy James Carpinello najlepsze filmy James Carpinello zdjęcia James Carpinello galeria James Carpinello biografia James Carpinello nominacje James Carpinello nagrody i wyróżnienia James Carpinello filmografia James Carpinello aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.