James Calvert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Martin
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Adwokat Julii (gościnnie)
7.6 1999 Pacjent na chirurgii (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Dr Bobby Sheftell (gościnnie)
7.8 1996 Wade (gościnnie)
7.2 1995 Gus Lloyd / The Cold-Steel Kid
7.5
Galeria obrazów
Picture Windows
1994 Murray
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Chris (gościnnie)
5.8 1990 Gary Hammerschmidt (gościnnie)
7.3 1990 Ben Lerner (gościnnie)
7.0 1989 Chip Crater (gościnnie)
6.0 1988 T. J. White
8.0 1987 (1989) (gościnnie)
6.3 1986 Gil McDevitt (1990) (gościnnie)
10.0 1984 Gracz w karty (gościnnie)
7.3 1984 Scott (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 (gościnnie)
6.8 1981 Randy 12 letni
7.7 1977 Craig West (gościnnie)
7.4 1975 Willy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Calvert filmy James Calvert najlepsze filmy James Calvert zdjęcia James Calvert galeria James Calvert biografia James Calvert nominacje James Calvert nagrody i wyróżnienia James Calvert filmografia James Calvert aktor James Calvert reżyser James Calvert scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.