James C. Victor
Data urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Rich (gościnnie)
5.5 2010 Rich (gościnnie)
0.0 2009 Rich (gościnnie)
7.7 2009 Johnny Dimes (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Rich (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jeffrey Barge (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Kempner (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Rich (gościnnie)
7.3 2004 Vern Jackson (gościnnie)
7.5 2002 Kierowca limuzyny (gościnnie)
6.5
Krytyczna decyzja
Executive Decision
1996 Rich (gościnnie)
7.0 1995 Rich (gościnnie)
7.3 1990 Rich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James C. Victor filmy James C. Victor najlepsze filmy James C. Victor zdjęcia James C. Victor galeria James C. Victor biografia James C. Victor nominacje James C. Victor nagrody i wyróżnienia James C. Victor filmografia James C. Victor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.