James Burrows
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.3
We dwoje raźniej (2010)
Better With You
5.8
O(d)porna na miłość (2010)
Romantically Challenged
7.1
Rozwodnik Gary (2008)
Gary Unmarried
5.9
Teraz ty! (2007)
Back to You
8.1
Teoria wielkiego podrywu (2007)
The Big Bang Theory
8.5
Nasza klasa (2006)
Class, The
7.5
Dwóch i pół (2003)
Two and a Half Men
7.0
Dzień dobry, Miami (2002)
Good Morning, Miami
7.2
Bram i Alice (2002)
Bram and Alice
8.9
6.8
7.7
Will i Grace (1998)
Will & Grace
6.6
Sekrety Weroniki (1997)
Veronica's Closet
6.6
Dharma i Greg (1997)
Dharma & Greg
6.4
8.1
Niegrzeczni Panowie (1996)
Men Behaving Badly
7.6
Trzecia planeta od słońca (1996)
3rd Rock from the Sun
7.9
7.3
7.7
6.6
Partnerzy (1982)
Partners
6.7
0.0

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Jake (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 Jake (gościnnie)
6.9
Wielki powrót
Comeback, The
2005 Jake (gościnnie)
8.5 2004 Jake (gościnnie)
9.5 2004 Jake (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994
3.4 1974 Jake (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Burrows filmy James Burrows najlepsze filmy James Burrows zdjęcia James Burrows galeria James Burrows biografia James Burrows nominacje James Burrows nagrody i wyróżnienia James Burrows filmografia James Burrows aktor James Burrows reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.