James Bowers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Stuart Burnley (gościnnie)
0.0 1999 Detektyw Hope
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Gringo (gościnnie)
7.3 1996 Mick (gościnnie)
7.9 1986 DC Malcolm Hubbard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Bowers filmy James Bowers najlepsze filmy James Bowers zdjęcia James Bowers galeria James Bowers biografia James Bowers nominacje James Bowers nagrody i wyróżnienia James Bowers filmografia James Bowers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.