James Bolam
Data urodzenia: 1938-06-16
Miejsce urodzenia: Sunderland, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Susan Jameson (od 1944), córka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2004 (narrator)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Ex-Det. Jack Halford
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Dr Arthur Gilder
7.0 2001 Ronnie (gościnnie)
6.9
To był wypadek
It was an Accident
2000 Vernon Fitch
0.0 1997 Kevin Higgins(gościnnie)
3.0 1997 Nat Oliver
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Ronald Pringle (gościnnie)
0.0 1991 Bill Macgregor
0.0 1988 Trevor Chaplin
6.0 1988 Andy
0.0 1985 Trevor Chaplin
0.0 1976 Jack Ford
7.0 1972 Max Toller (gościnnie)
0.0 1971 Wossname (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1967 Joe Bamforth
5.5 1967 McHenry (gościnnie)
10.0 1965 Alan Grove (1971) (gościnnie)
0.0 1962 Jake Justice (gościnnie)
8.6 1962 Tom Potter (1963) (gościnnie)
7.6 1955 Johnny / Herbert Hudd / Hec Hammond / Roland Maule

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Bolam filmy James Bolam najlepsze filmy James Bolam zdjęcia James Bolam galeria James Bolam biografia James Bolam nominacje James Bolam nagrody i wyróżnienia James Bolam filmografia James Bolam aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.