James Black
Data urodzenia: 1962-04-03
Miejsce urodzenia: Lima, Ohio, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Alan (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Alan (gościnnie)
7.1 2006 Alan (gościnnie)
7.8 2005 Alan (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Jack Cutler (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Alan (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Alan (gościnnie)
7.3 2004 Luther Vandeross (gościnnie)
7.3 2002 Agent Federalny Brody (2004) (gościnnie)
8.9 2001 Alan (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Duane (gościnnie)
7.3 2001 Alan (gościnnie)
5.9 2000 Alan (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Alan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jackory (gościnnie)
5.2
Uniwersalny żołnierz: Powrót
Universal Soldier: The Return
1999 Alan (gościnnie)
8.2
Blokersi
PJs, The
1999 Alan (gościnnie)
6.4
Co z oczu, to z serca
Out of Sight
1998 Alan (gościnnie)
4.7 1998 Alan (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Alan (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Alan (gościnnie)
5.6
Operacja Krogulec
Surface to Air
1997 Alan (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Alan (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Alan (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Alan (gościnnie)
8.0 1995 Alan (gościnnie)
7.0 1995 Alan (gościnnie)
7.0 1993 Alan (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Alan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Black filmy James Black najlepsze filmy James Black zdjęcia James Black galeria James Black biografia James Black nominacje James Black nagrody i wyróżnienia James Black filmografia James Black aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.