James Belushi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.5
Jim wie lepiej (2001)
According to Jim

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 2011 Dan Fox
7.3
Autor widmo
Ghost Writer, The
2010 John Maddox
0.0 2004 Oficer (głos) (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Leslie Buren (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Asa Buckwald (głos) (gościnnie)
7.6 2002 (gościnnie) (on sam)
8.7 2002 Inspektor (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Eddie Smirkoff (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001
6.8
Wróć do mnie
Return to Me
2000 Joe Dayton
7.0 1999 Billy Belasco
8.7 1999 (gościnnie) (on sam)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Nestor (gościnnie)
7.2 1998 (głos)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Steve Wegman
7.6
Animowany serial Braci Bluesa
Blues Brothers Animated Series, The
1997 Jake (głos)
7.1
Dogonić słońce
Race the Sun
1996 Frank Machi
7.2
Potężne Kaczory
Mighty Ducks
1996 Phil Palmfeather (głos)
7.3 1996 Trener Wittenberg (głos) (gościnnie)
6.3
Włącz się do gry
Destiny Turns on the Radio
1995 Tuerto
7.6
Pinky i Mózg
Pinky and the Brain
1995 Jack Maguire (różne głosy) (gościnnie
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Pan Fleener (głos) (gościnnie)
8.5
Aaahh!!! Prawdziwe potwory
Aaahh!!! Real Monsters
1994 Simon, łowca potworów (głos)
8.0
Dzikie palmy
Wild Palms
1993 Harry Wyckoff
5.4 1991 (gościnnie) (on sam)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Święty Mikołaj (głos) (gościnnie)
6.1
Senator
Dimenticare Palermo
1990 Carmine Bonavia
6.6
Mistrzowie strachu
Masters of Menace, The
1990 Cygan
7.0
Pan Przeznaczenie
Mr. Destiny
1990 Larry Burrows
6.7
Homer i Eddie
Homer and Eddie
1989 Homer Lanza
6.5 1988 Detektyw sierżant Art Ridzik
7.0
Błysk pajaca
Jumpin' Jack Flash
1986 Sperry Repairman
7.8
Salwador
Salvador
1986 Dr Rock
6.6
Krwiożercza roślina
Little Shop of Horrors
1986 Patrick Martin
6.3
Człowiek w czerwonym bucie
Man with One Red Shoe, The
1985 Morris
7.3 1983 Harvey
9.3 1982 Mario (gościnnie)
6.7
Furia
Fury, The
1978 Włóczęga na plaży(niewymieniony w czołówce)
7.0 1976 Wheezer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Belushi filmy James Belushi najlepsze filmy James Belushi zdjęcia James Belushi galeria James Belushi biografia James Belushi nominacje James Belushi nagrody i wyróżnienia James Belushi filmografia James Belushi aktor James Belushi reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.