James Arness
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1981 Detektyw Jim McClain
8.4 1979 Zeb Macahan
8.3
Jak zdobywano Dziki Zachód
How the West Was Won
1978 Zeb Macahan
8.2
Jak zdobywano Dziki Zachód
How the West Was Won
1977 Zebulon 'Zeb' Macahan
10.0 1955 Hemp Brown (gościnnie)
7.4 1955 Marshal Matt Dillon
1.0 1953 Gus Varden
8.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

James Arness filmy James Arness najlepsze filmy James Arness zdjęcia James Arness galeria James Arness biografia James Arness nominacje James Arness nagrody i wyróżnienia James Arness filmografia James Arness aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.