Jakub Wieczorek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 (polski dubbing)
7.2 2011 Barman (gościnnie)
6.8 2011 Jacek Sitek (gościnnie)
6.4
Roman Barbarzyńca 3D
Ronal barbaren
2011 Chwatko (polski dubbing)
7.3 2010 Jacek Sitek (gościnnie)
5.0 2010 Jacek Sitek (gościnnie)
6.7 2010 Jacek Sitek (gościnnie)
5.0 2010 Jacek Sitek (gościnnie)
7.6 2010 Piłkarz-gej Maciek (gościnnie)
6.5 2010 Jacek Sitek (gościnnie)
7.5 2009 Jacek Sitek (gościnnie)
8.6
Huntik: Łowcy tajemnic
Huntik: Secrets and Seekers
2009 Jacek Sitek (gościnnie)
7.8 2009 Jacek Sitek (gościnnie)
8.1 2008 Jacek Sitek (gościnnie)
4.0 2008 Jacek Sitek (gościnnie)
6.3 2008 Jacek Sitek (gościnnie)
7.9 2007 Jacek Sitek (gościnnie)
5.6 2007 Jacek Sitek (gościnnie)
6.9 2006 Jacek Sitek (gościnnie)
6.7 2005 Jacek Sitek (gościnnie)
5.2 2005 Jacek Sitek (gościnnie)
5.0 2005 Jacek Sitek (gościnnie)
6.9 2004 Jacek Sitek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jakub Wieczorek filmy Jakub Wieczorek najlepsze filmy Jakub Wieczorek zdjęcia Jakub Wieczorek galeria Jakub Wieczorek biografia Jakub Wieczorek nominacje Jakub Wieczorek nagrody i wyróżnienia Jakub Wieczorek filmografia Jakub Wieczorek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.