Jakub Szyliński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2007 Michał (gościnnie)
5.9 2003 Dziennikarz w klubie dla gejów "Ozyrys" (gościnnie)
7.0 1996 Człowiek Gundisa
5.2 1995 Dziennikarz telewizyjny Janusz Molenda, autor reportażu z zakładów w Spychowie
6.7 1994 Ojciec na porodówce (gościnnie)
5.8 1993 Dziennikarz rozmawiający pod Sejmem z Gajnym (gościnnie)
6.5 1988 Kolega Derbicha (gościnnie)
7.6 1988 Zawada, oficer kontrwywiadu podstawiony Elzie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jakub Szyliński filmy Jakub Szyliński najlepsze filmy Jakub Szyliński zdjęcia Jakub Szyliński galeria Jakub Szyliński biografia Jakub Szyliński nominacje Jakub Szyliński nagrody i wyróżnienia Jakub Szyliński filmografia Jakub Szyliński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.