Jakub Kamieński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Marshall (polski dubbing)
7.1 2012 Młot
0.0 2011 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
5.8 2011 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
7.0 2011 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
6.5 2011 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
7.4 2010 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
7.6 2010 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
6.8
Rajdek - mała wyścigówka
Roary the Racing Car
2007 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
4.6 2005 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
6.0
Koszmarny Karolek
Horrid Henry
2004 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
6.1 2002 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
6.7 1999 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)
5.9 0 Zomowiec / Reżyser / Tadzik / Rezerwista (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jakub Kamieński filmy Jakub Kamieński najlepsze filmy Jakub Kamieński zdjęcia Jakub Kamieński galeria Jakub Kamieński biografia Jakub Kamieński nominacje Jakub Kamieński nagrody i wyróżnienia Jakub Kamieński filmografia Jakub Kamieński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.