Jaime Tirelli
Data urodzenia: 1945-03-04
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Millie Tirelli, 2 córki: Gina i Ariana

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Luis Flores (gościnnie)
5.8
Daj, proszę
Please Give
2010 Luis Flores (gościnnie)
5.2 2010 Luis Flores (gościnnie)
0.0 2010 Luis Flores (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Luis Flores (gościnnie)
7.9
Uprowadzeni
Kidnapped
2006 Luis Flores (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Luis Flores (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Luis Flores (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Luis Flores (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Luis Flores (gościnnie)
6.0
Żona pastora
Preacher's Wife, The
1996 Luis Flores (gościnnie)
6.3 1996 Luis Flores (gościnnie)
7.5 1995 Luis Flores (gościnnie)
8.1
Życie Carlita
Carlito's Way
1993 Luis Flores (gościnnie)
7.9
Dom dusz
House of the Spirits, The
1993 Luis Flores (gościnnie)
7.6 1993 Luis Flores (gościnnie)
7.8
Stan łaski
State of Grace
1990 Luis Flores (gościnnie)
3.0
Dachy
Rooftops
1989 Luis Flores (gościnnie)
6.8
Duży
Big
1988 Luis Flores (gościnnie)
6.4 1985 Luis Flores (gościnnie)
7.3 1984 Luis Flores (gościnnie)
7.7
Maratończyk
Marathon Man
1976 Luis Flores (gościnnie)
0.0 1976 Luis Flores (gościnnie)
6.1 1975 Luis Flores (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Luis Flores (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jaime Tirelli filmy Jaime Tirelli najlepsze filmy Jaime Tirelli zdjęcia Jaime Tirelli galeria Jaime Tirelli biografia Jaime Tirelli nominacje Jaime Tirelli nagrody i wyróżnienia Jaime Tirelli filmografia Jaime Tirelli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.