Jaime Ray Newman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Angelina Lasser (gościnnie)
7.2 2009 Amanda Walker (gościnnie)
7.2 2009 Amanda Walker (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Amanda Walker (gościnnie)
7.7 2009 Holly Franklin (gościnnie)
7.9 2008 Amanda Walker (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Młoda Victoria Pratt (gościnnie)
7.7 2006 Amanda Walker (gościnnie)
7.4 2005 Amanda Walker (gościnnie)
7.2 2005 Amanda Walker (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Amanda Walker (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Stacy Goodyear (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Amanda Walker (gościnnie)
7.5 2005 Amanda Walker (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Amanda Walker (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Amanda Walker (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Melinda Carver (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Amanda Walker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jaime Ray Newman filmy Jaime Ray Newman najlepsze filmy Jaime Ray Newman zdjęcia Jaime Ray Newman galeria Jaime Ray Newman biografia Jaime Ray Newman nominacje Jaime Ray Newman nagrody i wyróżnienia Jaime Ray Newman filmografia Jaime Ray Newman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.