Jaime Pressly
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (gościnnie) (ona sama)
7.3
Dorastająca nadzieja
Raising Hope
2010 (gościnnie) (ona sama)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 (gościnnie) (ona sama)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 (gościnnie) (ona sama)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie) (ona sama)
7.8 2002 (gościnnie) (ona sama)
8.0 2002 (gościnnie) (ona sama)
5.1
Terrorysta
Ticker
2001 (gościnnie) (ona sama)
6.7
Kocurek
Tomcats
2001 (gościnnie) (ona sama)
8.8 2001 (gościnnie) (ona sama)
6.3
100 dziewczyn i ja
100 Girls
2000 (gościnnie) (ona sama)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 (gościnnie) (ona sama)
6.4
Mortal Kombat: Porwanie
Mortal Kombat: Conquest
1998 (gościnnie) (ona sama)
5.7 1998 (gościnnie) (ona sama)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 (gościnnie) (ona sama)
6.9 1998 (gościnnie) (ona sama)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 (gościnnie) (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jaime Pressly filmy Jaime Pressly najlepsze filmy Jaime Pressly zdjęcia Jaime Pressly galeria Jaime Pressly biografia Jaime Pressly nominacje Jaime Pressly nagrody i wyróżnienia Jaime Pressly filmografia Jaime Pressly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.