Jaime Murray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Lila Tournay
0.0 2011 Lila Tournay
8.1
Spartakus: Bogowie areny
Spartacus: Gods of the Arena
2011 Gaia
7.2 2011 Lila Tournay
6.7 2010 Lila Tournay
5.2 2010 Lila Tournay
8.0 2010 Lila Tournay
7.2 2009 Lila Tournay
7.3
Agenci miłości
Valentine
2008 Lila Tournay
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Nadia Sobell (gościnnie)
8.3 2006 Lila Tournay
0.0 2004 Lila Tournay
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lila Tournay

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jaime Murray filmy Jaime Murray najlepsze filmy Jaime Murray zdjęcia Jaime Murray galeria Jaime Murray biografia Jaime Murray nominacje Jaime Murray nagrody i wyróżnienia Jaime Murray filmografia Jaime Murray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.