Jaime King
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Lemon Breeland
5.5 2010 Lemon Breeland
5.2 2010 Lemon Breeland
6.8 2010 Lemon Breeland
5.3 2010 Lemon Breeland
5.6
Krwawe walentynki
My Bloody Valentine
2009 Lemon Breeland
7.1
Rozwodnik Gary
Gary Unmarried
2008 Lemon Breeland
7.1 2006 Lemon Breeland
8.0
Kill grill
Kitchen Confidential
2005 Lemon Breeland
5.5 2004 Lemon Breeland
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Lemon Breeland
8.0 2001 Lemon Breeland
7.3 2001 Lemon Breeland

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jaime King filmy Jaime King najlepsze filmy Jaime King zdjęcia Jaime King galeria Jaime King biografia Jaime King nominacje Jaime King nagrody i wyróżnienia Jaime King filmografia Jaime King aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.