Jaime Gomez
Data urodzenia: 1965-08-31
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2009 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
9.5 2009 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
8.3 2006 Funkcjonariusz Rubio (gościnnie)
8.7 2005 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.5 2005 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.6 2003 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.5 2002 Sanchez (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.3 2002 Neal Perkins (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.7
Karmazynowy przypływ
Crimson Tide
1995 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
0.0 1995 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.0 1995 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
9.0 1993 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
8.6 1992 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.2 1992 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
6.5
Na skróty
Across the Tracks
1991 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
7.2
Pokolenia
Generations
1989 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)
8.0 1987 Oficer Andy Cantelvo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jaime Gomez filmy Jaime Gomez najlepsze filmy Jaime Gomez zdjęcia Jaime Gomez galeria Jaime Gomez biografia Jaime Gomez nominacje Jaime Gomez nagrody i wyróżnienia Jaime Gomez filmografia Jaime Gomez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.