Jadwiga Barańska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2002 Matka Chopina
7.4 1977 Barbara Niechcic
7.1 1976 Hrabina Elzonowska
7.3 1968 Matka Chopina
7.5 1968 Cosel Anna Konstanze
7.0 1958 Pani jedząca ciastko w Arkadii(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jadwiga Barańska filmy Jadwiga Barańska najlepsze filmy Jadwiga Barańska zdjęcia Jadwiga Barańska galeria Jadwiga Barańska biografia Jadwiga Barańska nominacje Jadwiga Barańska nagrody i wyróżnienia Jadwiga Barańska filmografia Jadwiga Barańska aktor Jadwiga Barańska scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.