Jade Carter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dr Morgan (gościnnie)
0.0 2009 Dr Morgan (gościnnie)
7.7 2009 Agent Jack Corrigan (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Morgan (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Dr Morgan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Morgan (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Morgan (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Dr Morgan (gościnnie)
8.4 1999 Dr Morgan (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Dr Morgan (gościnnie)
7.0 1995 Dr Morgan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jade Carter filmy Jade Carter najlepsze filmy Jade Carter zdjęcia Jade Carter galeria Jade Carter biografia Jade Carter nominacje Jade Carter nagrody i wyróżnienia Jade Carter filmografia Jade Carter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.