Jacques Breuer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Amon (gościnnie)
10.0 1998 Kurt Hemmerling (gościnnie)
0.0 1997 Mickey
6.5 1992 Peter Moltau (gościnnie)
0.0 1990 Richter Helmcke (gościnnie)
0.0 1985 Stefan (gościnnie)
0.0 1983
6.0 1982
5.0 1981 Rudi Theysen (gościnnie)
9.0 1979 Pierre Bathory
0.0 1978
7.0 1978 Arnold Kluge (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Richard Hinz / Ruff / Schwacke / Achim Kronau / Bernd Weinding (gości

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacques Breuer filmy Jacques Breuer najlepsze filmy Jacques Breuer zdjęcia Jacques Breuer galeria Jacques Breuer biografia Jacques Breuer nominacje Jacques Breuer nagrody i wyróżnienia Jacques Breuer filmografia Jacques Breuer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.