Jacob Davich
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Patty (gościnnie)
8.3 2011 Patty (gościnnie)
4.4
Skok na cnotę
Virginity Hit, The
2010 Patty (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Patty (gościnnie)
7.8 2002 Patty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacob Davich filmy Jacob Davich najlepsze filmy Jacob Davich zdjęcia Jacob Davich galeria Jacob Davich biografia Jacob Davich nominacje Jacob Davich nagrody i wyróżnienia Jacob Davich filmografia Jacob Davich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.