Jackie Geary
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Geneva Soloway (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Geneva Soloway (gościnnie)
0.0 2009 Geneva Soloway (gościnnie)
5.5 2009 Geneva Soloway (gościnnie)
7.7 2009 Maggie Dowd (gościnnie)
10.0 2006 Geneva Soloway (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Jackie (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Geneva Soloway (gościnnie)
7.6 2005 Geneva Soloway (gościnnie)
7.2 2005 Geneva Soloway (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Geneva Soloway (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Geneva Soloway (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Geneva Soloway (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Geneva Soloway (gościnnie)
7.6 2002 Geneva Soloway (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Geneva Soloway (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Geneva Soloway (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Geneva Soloway (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Geneva Soloway (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jackie Geary filmy Jackie Geary najlepsze filmy Jackie Geary zdjęcia Jackie Geary galeria Jackie Geary biografia Jackie Geary nominacje Jackie Geary nagrody i wyróżnienia Jackie Geary filmografia Jackie Geary aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.