Jackie Debatin
Data urodzenia: 1970-10-24
Miejsce urodzenia: Alhambra, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Prostytutka (gościnnie)
6.2 2011 Prostytutka (gościnnie)
8.0 2010 Prostytutka (gościnnie)
7.1
Melanż z muchą
Party Down
2009 Prostytutka (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Cheyenne (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Trish (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Prostytutka (gościnnie)
8.1 2007 Prostytutka (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Prostytutka (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Prostytutka (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Prostytutka (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Prostytutka (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Prostytutka (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Ginger (gościnnie)
7.9 2003 Prostytutka (gościnnie)
7.3 2002 Melanie Nichols (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Prostytutka (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Prostytutka (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Prostytutka (gościnnie)
4.7 1998 Prostytutka (gościnnie)
8.8 1998 Prostytutka (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Sunshine / Striptizerka (gościnnie)
6.9 1998 Prostytutka (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Prostytutka (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Prostytutka (gościnnie)
10.0 1996 Prostytutka (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Prostytutka (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Prostytutka (gościnnie)
7.0 1995 Prostytutka (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Prostytutka (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Prostytutka (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Prostytutka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jackie Debatin filmy Jackie Debatin najlepsze filmy Jackie Debatin zdjęcia Jackie Debatin galeria Jackie Debatin biografia Jackie Debatin nominacje Jackie Debatin nagrody i wyróżnienia Jackie Debatin filmografia Jackie Debatin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.