Jack Wallace
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Arnold (gościnnie)
0.0
Jim
2010 Arnold (gościnnie)
0.0 2009 Arnold (gościnnie)
7.5
Najgorszy tydzień
Worst Week
2008 Arnold (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Arnold (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Arnold (gościnnie)
7.3 2002 Arnold (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tony Mumms (gościnnie)
6.9 1998 Arnold (gościnnie)
7.2 1997 Arnold (gościnnie)
6.1
Hiszpański więzień
Spanish Prisoner, The
1997 Arnold (gościnnie)
6.4
Dziewczyna gangstera
Mad Dog and Glory
1993 Arnold (gościnnie)
7.6 1993 Arnold (gościnnie)
6.8 1993 Arnold (gościnnie)
6.7 1991 Arnold (gościnnie)
7.8
Stan łaski
State of Grace
1990 Arnold (gościnnie)
7.1
Nico
Above the Law
1988 Arnold (gościnnie)
8.2
Niedźwiadek
Ours, L'
1988 Arnold (gościnnie)
7.0 1988 Arnold (gościnnie)
7.5
Dom gry
House of Games
1987 Arnold (gościnnie)
8.8 1987 Arnold (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Arnold (gościnnie)
5.5 1979 Arnold (gościnnie)
7.3
Życzenie śmierci
Death Wish
1974 Arnold (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Wallace filmy Jack Wallace najlepsze filmy Jack Wallace zdjęcia Jack Wallace galeria Jack Wallace biografia Jack Wallace nominacje Jack Wallace nagrody i wyróżnienia Jack Wallace filmografia Jack Wallace aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.