Jack Stehlin
Data urodzenia: 1966-07-21
Miejsce urodzenia: Allentown, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Jeannine Stehlin (od 21.06.1997), 3 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.2 2011 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.3 2010 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Kapitan Roy Till
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.5 2002 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Lokalny prokurator (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Lokalny prokurator (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Lokalny prokurator (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.0 1995 Lokalny prokurator (gościnnie)
7.6 1993 Lokalny prokurator (gościnnie)
5.7 1986 Lokalny prokurator (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Stehlin filmy Jack Stehlin najlepsze filmy Jack Stehlin zdjęcia Jack Stehlin galeria Jack Stehlin biografia Jack Stehlin nominacje Jack Stehlin nagrody i wyróżnienia Jack Stehlin filmografia Jack Stehlin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.